Merramice C-nest

Gin 2015 A4 v2Gin is op 8 juni 2015 bevallen van een prachtig 13-tal Tosa puppies van de Poolse reu Zimoku od Janusów, voor ons veel werk en veel liefde te verdelen. Er zijn 7 teven en 6 reuen geboren met een licht tot zeer dieprode kleur. Zelf zijn wij zeer enthousiast over hoe de puppies eruit zien maar des te meer hoe sterk en levendig zij zijn. Ook zijn wij super trots op mama Gin die de pups met veel zorg en liefde behandelt. Onder dit bericht volgen foto’s van het nest.

Gin is een van onze vrolijkste honden in huis, zij heeft een heel sportief en mensgericht karakter. Gin is een grote teef met zwaar botwerk, een mooie dieprode kleur, super gangwerk en een atletische bouw. Zij komt uit bloedlijnen die van moeders kant volledig uit Japan komen, haar vaderlijn bevat vooral zware grove honden uit oud Europese lijnen. Gin vindt het leuk om te trainen in de gehoorzaamheid en heeft zelfs een UV-test (uithoudingsvermogen) met succes afgesloten. Zij moest daarbij 20 km naast de fiets rennen en daarna nog een stuk gehoorzaamheid laten zien. Maar ook lekker lui op de bank hangen op een regenachtige dag behoort tot één van haar kwaliteiten.

Voor dit nest hebben we gekozen voor een reu uit een compleet andere bloedlijn, wel met een Japanse achtergrond. Juist omdat het sportieve en stabiele karakter in deze honden ons zeer aanspreekt. Deze combinatie is volledig outcross, dit wil zeggen dat inteelt zoveel mogelijk is uitgesloten. Wij zijn voor de dekking met de vader Zimoku od Janusów naar Polen gereden, hij is een grote reu met een zeer zwaar koptype, sterk karakter en geweldig gangwerk.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze puppies, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Eerste dagen

Een week oud

Twee weken oud

Drie weken oud

Vier weken oud

5 weken oud

7 weken oud

8 weken oud

11 weken oud